13/3/11

Νέο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Αγαπητές φίλες,

Ευχόμαστε, η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, να είναι μία περίοδος πνευματικής προετοιμασίας για να γιορτάσουμε , «κεκαθαρμέναις διανοίαις», την Ανάσταση του Κυρίου μας.
Ας θυμηθούμε τα λόγια του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου σχετικά με την νηστεία: «…Είναι γλυκύς και ευχάριστος ο καιρός της νηστείας, η πνευματική άνοιξη των ψυχών, η αληθινή γαλήνη των λογισμών. Καταπραϋνει τα κύματα των αλόγων επιθυμιών. Απομακρύνει από τη σκέψη μας την τρικυμία των παθών…Είναι η γαλήνη των ψυχών μας, το στόλισμα και η ευπρέπεια των γερόντων, η παιδαγωγός των νέων, ο δάσκαλος των συνετών και σωφρόνων…Είναι η τροφή της ψυχής».

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συνδέσμου μας μέχρι το καλοκαίρι.

1) Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 θα παρακολουθήσουμε τους Β' Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Βηθλεέμ, στο Κορωπί. Θα ξεκινήσουμε από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου, 3μμ. Τιμή συμμετοχής 10ευρώ.

2) Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011, Ετήσια Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Παρνασσού 2, ώρα 4μμ.

3) Σάββατο, 7 Μαίου 2011 ημερήσια εκδρομή στην ορεινή Κορινθία, Λουτράκι, Μονή Αγίου Παταπίου. Τιμή συμμετοχής, με το μεσημεριανό φαγητό, 35 ευρώ.

4) Τον Ιούνιο, 4,5,6 και 7,τετραήμερη εκδρομή στη Μακεδονία. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθούμε Ιερές Μονές, Ιστορικούς χώρους και μουσεία. Τιμή συμμετοχής 200ευρώ(συμπεριλαμβάνει: μετακινήσεις, διανυκτερεύσεις με πρωϊνό και ημιδιατροφή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου