10/10/10


Αγαπητές μας φίλες,
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα ξεκινήσουμε την καινούργια ακαδημαϊκή χρονιά
με Θεία Λειτουργία όλων των Σωματείων της Ομοσπονδίας μας (Ο.ΓΥ.ΣΩ.), όπως κάνουμε κάθε χρόνο.
Η Θεία Λειτουργία θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Καρύτση. Στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές στο ξενοδοχείο Εσπέρια (Esperia) στην οδό Σταδίου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας και να ενημερωθούμε από τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματίων μας για τα προγράμματα τους.
Το πρόγραμμα των ευκαιριών του Συνδέσμου μας (ΣΟΓΕ) για τους επόμενους τρεις μήνες, συν Θεω, θα είναι:


Στις 20 Νοεμβρίου προγραμματίζουμε ημερησια εκδρομή , Δημητσάνα – Ιερά Μονή Κερνίτσας - Βυτίνα। Θα συμφάγουμε με φαγητά που θα έχουμε μαζί μας στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Κερνίτσας. Αναχώρηση 7:30 πμ από άγαλμα Κολοκοτρώνη. Τιμή συμμετοχής 20 ευρώ.

Η ετήσια εορταστική εκδήλωση για το κόψιμο της βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας
προγραμματίζεται για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο "Αμαλία", Λεωφόρος Αμαλίας 10, Σύνταγμα (έναντι Εθνικού Κήπου). Τιμή πρόσκλησης 25 ευρώ. Η εκδήλωσή μας θα πλαισιώνεται από ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής. Για περισσότερες πληροφορίες και για την διάθεση των προσκλήσεων παρακαλούμε να απευθύνεστε μετά τις 15 Δεκεμβρίου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου προγραμματίζουμε διήμερη εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα. Τιμμή συμμετοχής 90 ευρώ. Περιλαμβάνονται μεταφορά με πούλμαν, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό και τα δύο γεύματα. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα μέλη του Συμβουλίου!


Παρακαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας. Μ'αυτό τον τρόπο ενισχύετε το Διοικητικό Συμβούλιο και το βοηθάτε να γίνει καλύτερο.
Το ΔΣ συνεδριάζει την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα στο γραφείο μας, Παρνασσού 2.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος: Ευγενία Αντωνοπούλου-Χαραλαμποπούλου

Η Γενική Γραμματέας: Ελένη Σκουλικάρη-Αθανασίου